Att sponsra jobb

Sponsrade jobb är de första jobb som syns i Indeeds sökresultat. När någon gör en sökning på Indeed, markeras sponsrade jobb ovanför de organiska resultaten för att få maximal synlighet för relevanta arbetssökande.

Fördelar med sponsring:

• Sponsrade jobb behåller prominent exponering i toppen av sökresultaten. De ökar trafiken till era jobb med up till 500% och även antalet ansökningar ni mottar.
  • Sponsrade jobb på Indeed mottar upp till 5 gånger fler klick jämfört organiska jobb så att du kan hitta rätt talanger snabbt.
  • Sponsrade jobb behåller utmärkande placering för att kunna fortsätta att locka kvalificerade kandidater medan organiska jobb, eller “gratisjobb”, hamnar längre ned i resultaten över tid.

Om du har jobb på din företagssajt, besök Indeed och klicka på Annonsera jobb från din webbplats. Om du inte har jobb på din webbplats kan du lägga upp dem direkt på Indeed. Besök Indeed och klicka på Lägg upp ett jobb. Kontakta oss om du har frågor.