Fördelar med att sponsra ett jobb

Sponsrade jobb är de första jobben som syns i Indeeds sökresultat. När någon gör en sökning på Indeed, markeras sponsrade jobb ovanför de organiska sökresultaten för att få maximal synlighet för relevanta jobbsökare.

Fördelar med sponsring:

• Sponsrade jobb behåller sin framträdande plats högst upp i sökresultaten, vilket ökar trafiken till dina jobb och ökar antalet ansökningar för jobbet.
  • Sponsrade jobb behåller sin utmärkta placering för att fortsätta att locka kvalificerade sökande medan organiska jobb, eller ”gratisjobb”, hamnar längre ned bland sökresultaten efter hand.

Om du har jobb på företagets webbplats kan du gå till se.indeed.com/rekrytera och klicka på Sponsra jobb från din webbplats.  Om du inte har jobb på din webbplats kan du lägga upp dem direkt på Indeed. Gå till se.indeed.com/rekrytera och klicka på Lägg upp ett jobb. Kontakta oss om du har några frågor.