Spåra ansökningar skickade genom er sajt

Indeeds Conversion Tracker är en unik javascript-kod (pixel) som räknar genomförda ansökningar som är resultat av klick på era annonser på indeed. Att veta antalet ansökningar som kommer från Indeed gör det enkelt att utvärdera och jämföra effektiviteten av era annonser på Indeed.

Vilka data spårar Conversion Tracker?

• Conversion Tracker fångar samlad data i realtid för ansökningar skickade som ett resultat av klick på era jobb på Indeed. Inga personliga uppgifter samlas in från kandidaterna, koden räknar endast konverteringar.

Hur implementerar jag Conversion Tracker?

• Indeed tillhandahåller en unik javascript-kod
  • Denna kod ska läggas till på sidan på er webbplats som visas efter att en kandidat skickat in ansökan.

Behöver jag göra något efter det att Conversion Tracker är installerat?

• Conversion Tracker kommer automatiskt att börja registrera ansökningar från kandidater som kommit från Indeed.
  • Vänligen meddela Indeed så att vi kan bekräfta att koden har installerats och att den fungerar som den ska.