Ändra språkinställningar

För att kunna stödja våra kunder över hela världen har vi ett mångspråkigt serviceteam. När du skapar ditt konto på Indeed anges din språkinställning automatiskt baserat på språket på din webbläsare eller landssidan du loggat in på. Du kan dock ändra din språkinställning om du vill ha support på ett annat språk.

Så ändrar du språkinställningen för ditt konto:

1. Besök Indeed och logga in.
  2. Klicka på din e-postadress i översta högra hörnet.
  3. Välj “Faktureringshistorik” i menyn.
  4. Välj “Översikt”.
  5. På nedre delen av sidan på översikten, under “Inställingar”, kan du välja språk. Klicka sedan på “Skicka”.