Om Indeed

Indeed är världens ledande jobbsajt och den mest populära externa rekryteringskällan för arbetsgivare. Vår sökmotor ger arbetssökande tillgång till miljoner jobb över hela webben. När du betalar för att sponsra dina jobb på Indeed ser du till att dina jobb hamnar främst på Indeed, synliga för kvalificerade kandidater oavsett typ av tjänst.

Med Indeed får du:

• Mer trafik och ansökningar till en lägre kostnad med pay per click-annonsering.
  • Inga kontrakt, minimumavgifter eller åtaganden - du kan stänga ditt jobb när som helst.
  • Prominent placering när du betalar för sponsrade jobb.
  • Låg kostnad per anställning och mätbara resultat.
  • Möjligheten att annonsera gratis*.

För mer information, vänligen kontakta oss.

*Med reservation för våra villkor