Redigera ett jobb

Det är mycket lätt att göra ändringar i dina sponsrade jobb på Indeed. Vi rekommenderar att du tar del av våra tips om hur du skriver effektiva jobbtitlar och jobbeskrivningar för att se till att dina jobb är optimerade för att uppnå bästa resultat.

Enskilda uppdateringar

Så här redigerar du jobbinformation:

1. Gå till employers.indeed.com och logga in på ditt konto.
  2. Klicka på Jobb högst upp på sidan.
  3. Klicka på Redigera jobb under jobbtiteln.

På redigeringsskärmen kan du:

• Redigera jobbtitel, plats, jobbeskrivning, budget och jobbstatus.
  • Använda textformateringsalternativ, såsom fetstil, kursiv stil och punkter, för att göra annonsen tydlig. Du hittar dessa alternativ ovanför jobbeskrivningsfältet.
  • Ändra status på jobbet till Öppet, Pausat eller Stängt på rullgardinsmenyn för status under jobbeskrivningen.

Obs! Pausade jobb visas fortfarande på kontrollpanelen. Stängda jobb är dolda, men kan hämtas om du klickar på ”Visa stängda”.

Massuppdateringar

1. Gå till employers.indeed.com och logga in på ditt konto.
  2. Klicka på Jobb högst upp på sidan.
  3. Markera kryssrutorna i den vänstra kolumnen för de jobb som du vill uppdatera.

Status:

• Välj Öppet, Stängt eller Pausat.
  • Bekräfta statusändringarna genom att klicka på OK.

Budget:

• Det finns två alternativ att välja mellan: lägga till budget eller ange en månadsbudget per jobb.
  • Om du vill lägga till en budget väljer du ett av de rekommenderade budgetalternativen (100 $, 200 $ eller 300 $) eller väljer ett specifikt belopp. Glöm inte att klicka på Lägg till budget.
  • Om du vill ange en månadsbudget väljer du det belopp som du vill spendera per månad och klickar sedan på Sätt budget.