Att redigera jobb

Det är mycket lätt att göra ändringar i dina jobbannonser på Indeed. Vi rekommenderar att tar del av våra tips om hur du skriver effektiva jobbtitlar och jobbeskrivningar för att se till att dina jobb är optimerade för att uppnå bästa resultat.

Individuella uppdateringar

Så redigerar du ditt jobb:

• Besök Indeed och logga in.
  • Klicka på länken “redigera” bredvid jobbet i jobblistan.

I redigeringsläget kan du:

• Redigera din jobbtitel, platsen för ditt jobb samt jobbeskrivningen.
  • Använda våra formatteringsalternativ för fetstil, kursiv stil samt punktlista för att förbättra utseendet på din annons. Dessa alternativ hittar du under jobbeskrivningen.
  • Ändra statusen för ditt jobb till öppet, pausat eller stängt genom att använda rullistan under jobbeskrivningen.

Notera att pausade jobb fortfarande syns i din jobblista. Stängda jobb göms men syns om du klickar på “visa stängda”.

Uppdatera flera jobb samtidigt

Så redigerar du detaljerna på jobb eller budgeten för jobb:

• Besök Indeed och logga in.
  • Markera rutorna i den vänstra kolumnen för de jobb du vill updatera.

Status:

• Välj öppet, pausat eller stängt.
  • Bekräfta dina statusändringar.

Budget:

• Två alternativ att välja mellan: lägg till budget eller ange månadsbudget per jobb.
  • För att lägga till budget, välj en av de rekommenderade budgetalternativen (20€, 40€ eller 80€) eller välj ett specifikt belopp. Var noga med att klicka att du vill ange din budget.
  • För att ange en månadsbudget, välj det belopp du vill spendera per månad och klicka att du vill ange budget.