Resultatrapporten

För att mäta effektiviteten för era sponsrade jobb på Indeed tillhandahåller vi en resultatrapport på ert Indeed-konto.

Såhär granskar du din resultatrapport:

1. Besök Indeed och logga in.
  2. Klicka på “resultatrapport” under jobblistan.
  3. Välj från rullistan vilka sponsrade jobb du vill granska.
  4. Ändra datumen ovanför översikten för att visa önskad tidsperiod.

Klick: Det antal gånger arbetssökande klickar på ditt sponsrade jobb för att se jobbeskrivningen.

Visningar: Det antal gånger ditt sponsrade jobb visas i sökresultaten.

CTR (Klickfrekvens): Förhållandet mellan klick och visningar (klick/visningar).

Kostnad per klick: Kostnaden för respektive klick i genomsnitt.

Kostnad: Kostnaden för det sponsrade jobbet.

Ansökningar: Antalet arbetssökande som ansökt till ditt sponsrade jobb.

Ansökningsfrekvens: Den procentsats av arbetssökande som ansöker efter att de klickat på ditt sponsrade jobb.

Kostnad per ansökan: Din kostnad dividerad med antalet ansökningar.