Indeeds ansökningsfunktion

Indeeds ansökningsfunktion låter arbetssökande ansöka till jobb inom loppet av sekunder på webben och mobila enheter genom att använda ett Indeed-CV eller en annan CV-fil. Om du skickar in till oss direkt, använder dina jobb redan Indeed Ansök gratis!

Fördelar:

• Hundratusentals jobb världen över på Indeed och våra partnersajter stödjer nu Indeeds ansökningsfunktion. Om du lägger upp jobb direkt på Indeed kan dina jobb sökas via Indeed.
  • Jobb märks ut tydligt i Indeeds sökresultat för att signalera till arbetssökande vilka jobb som har enkel ansökningsfunktion.
  • Spåra hur många ansökingningar ni får från Indeed genom vår resultatrapport.
  • Ansökningar skickas till dig genom ert rekryteringssystem eller via e-post.
  • Barriärer mot att ansökningar skickas reduceras och antalet ansökningar ökar.

Mobila enheter och tablets:

• Indeed är den högst rankade appen för jobbsökning på både iPhone och Android i fler än 30 länder*.
  • Du kan använda Indeeds ansökningsfunktion för att fånga intresse och ansökningar från mobila arbetssökande, även fast din karriärsida inte är optimerad för att visas i mobilen.
  • Fler än 2,6 miljoner nya CV:n från hela världen läggs till på Indeed varje månad. Det innebär att fler människor kan ansöka med ett Indeed CV med hjälp av en smartphone eller surfplatta.

Vill du lägga till Indeeds ansökningfunktion till dina jobb? Kontakta oss för ytterligare information.

*Kategori business, SimilarWeb, januari 2017