Faktureringsperiod

Er faktureringsperiod på Indeed börjar så fort ert bank/kreditkort blivit godkänt. Initialt kan 1$ (eller motsvarande i din lokala valuta) reserveras på ett nytt kreditkort, beroende på din banks krav. Normalt sett är pengarna tillgängliga igen inom tre bankdagar. Ni kan endast uppge ett kort per konto.

Typisk faktureringsperiod:

Ert saldo är den totala kostnaden som ni samlat på er för sponsrade jobb på ert konto.

• Debitering bearbetas så fort ni når 25€ och återigen varje gång ni når 500€.
  • Övriga utestående saldon bearbetas den första dagen i följande månad.

Utöver EUR erbjuder Indeed också följande valutor: USD, GBP, CAD, AUD, CHF, INR, SGD, BRL och JPY.

För att uppdatera ert bank/kreditkort på ert konto:

• Besök Indeed och logga in.
  • Klicka på din e-postadress i översta högra hörnet.
  • Navigera till faktureringsinformation.