VAT / moms (för internationella kunder)

Indeeds Europeiska högkvarter är baserat i Dublin, Irland och lyder under irländsk lag. Således är vi skyldiga att att tillämpa debitering av moms/VAT-skatt (Value Added Tax) för alla annonseringskostnader.

• Irländska annonsörer måste betala VAT och måste ange ett giltigt VAT-nummer i sina konton.
  • Annonsörer från EU-medlemsstater debiteras VAT/moms på 0% förutsatt att de anger ett giltigt momsnummer i sina konton.
  • Annonsörer utanför EU är inte föremål för VAT/moms och detta fält är inte synligt i dessa konton.

Vänligen se till att du debiteras rätt momssumma för de klick dina sponsrade jobb mottar genom att ange ert momsregistreringsnummer på ert Indeed-konto där det är tillbörligt.

Så anger du ert momsregistreringsnummer:

• Besök Indeed och logga in.
  • Välj Faktureringsinformation från menyn i översta högra hörnet.
  • Ange ert momsregistreringsnummer i rätt fält och klicka “Fortsätt” för att uppdatera kontot.