Redigera min företagssida

När du har gjort anspråk på din företagssida är det enkelt att göra ändringar. Vi har bifogat instruktioner steg-för-steg så att du snabbt ska komma igång.

Redigera din företagssida:

1. Logga in på ditt Indeed-konto.
  2. Klicka på fliken "Företagssidor" längst upp på sidan.
  3. Klicka "Redigera sida" till höger på din företagssida.

Ladda upp en rubrikbild:

1. Klicka på "Redigera sida" till höger på din företagssida.
  2. Klicka på "Välj bild" i sektionen "Rubrikbild".
  3. Välj fil för din rubrikbild och klicka på "Öppna".

TIPS: Rubrikbilden måste vara minst 980x200 pixlar och kan komma att ändras för att passa. Vi rekommenderar uppladdning av bilder i JPEG-format.

Så här laddar man upp en företagslogotyp:

1. Klicka på "Redigera sida" till höger på din företagssida.
  2. Klicka på "Välj bild" i sektionen "Logotyp".
  3. Välj din logotypbildfil och klicka på "Öppna".

TIPS: Logotyper måste vara 400x160 pixlar och kan komma att ändras för att passa. Vi rekommenderar uppladdning av bilder i JPEG-format.

Så här laddar man upp skräddarsytt innehåll:

1. Klicka på "Redigera sida" till höger på din företagssida.
  2. Välj "Video", "Bild" eller "Text" i sektionen "Skräddarsytt innehåll".
  3. Ladda upp filen eller infoga text och klicka på "Spara".

TIPS: Vi rekommenderar uppladdning av bilder i 16: 9-format och i JPEG-format. Om du vill ändra den ordning i vilken anpassat innehåll visas, klicka på pilarna bredvid varje objekt efter uppladdning.

Så här integrerar man sociala medier:

1. Klicka på "Redigera sida" till höger på din företagssida.
  2. Välj "Redigera" i avsnittet "Länkar".
  3. Infoga URL till ditt Twitter/Facebook-konto.
  4. Klicka på "Spara". Flödet kommer automatiskt att visas på din företagssida.