Att lägga upp jobb på Indeed är det snabbaste sättet för dig att få ditt jobb synligt för miljontals jobbsökare. Du kan lägga upp ditt jobb helt gratis* eller sponsra jobbet och endast betala då jobbsökare klickar på ditt jobb.

För att lägga upp ett jobb om du redan har ett Indeed konto:

1. Besök employers.indeed.com och logga in
  2. Klicka på “Lägg upp ett jobb” i övre högra hörnet på sidan
  3. Ange jobbdetaljer på nästa sida och klicka på “fortsätt”
  4. Ange sedan kvalifikationer för jobbet och klicka på “fortsätt”
  5. Granska ditt jobb och klicka på “bekräfta”

För att lägga upp ett jobb om du inte redan har ett Indeed konto:

1. Besök se.indeed.com/rekrytera
  2. Klicka på “Lägg upp ett jobb”
  3. Skapa ett konto på Indeed
  4. Ange jobbdetaljer på nästa sida och klicka på “fortsätt”
  5. Ange sedan kvalifikationer för jobbet och klicka på “fortsätt”
  6. Granska ditt jobb och klicka på “bekräfta”

Efter att du angivit några ytterligare kontouppgifter och valt en budget kommer ditt jobb att finnas live på Indeed inom kort.

*Med reservation för våra villkor